2018. április 24. Kedd,  György
 
   
 
Adja meg e-mail címét a hírlevélre történő fel- vagy leiratkozáshoz!


Kérjük, gépelje be ezt a 4 számjegyet:  


5. hírlevél - Őszi bál (2010. október 17.)

Kedves Táncosok!

2010. november 6-án szombaton este rendezzük negyedik tánciskolás bálunkat a Balassi Művészetek Házában Békéscsabán, ahol ismét a Lobo Latino zenekar játszik Zalaegerszegről, és a Szkaliczki vendéglő gondoskodik a vacsoráról!

A műsorban fellép a Liszt Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Orchidea Latin Formációs csoportja Orosházáról, valamint Nagy Gergő és Páli Viktória standard ranglista verseny IV. helyezett párosa a szentesi Szilver TSE versenyzői.

Belépő: 6.000,-Ft, mely a tombolát is tartalmazza, de italt mindenki hozzon magával.

Befizetési határidő: október 29. péntek!

Várjuk a tombola felajánlásokat, az elmúlt években is igen gazdag tombolák voltak. Bármilyen ajándék, vagy ajándék szolgáltatás jól jöhet.

Aki taxival jönne-menne, Tóth Mihály törzsutas kedvezménnyel fuvarozza, csupán előre le kell foglalni: +36-20-920-4703. www.6utasisutaz6.hu


Új menüpont található a honlapon Partnerek néven. Táncosaink kedvezményeket élvezhetnek különböző kereskedőknél, szolgáltatóknál, melyek köre folyamatosan bővülni fog, jónéhány partnerrel már megegyeztünk. Ha valaki tud újabb jelentkezőket alkalmi, vagy törzsvásárlói kedvezményekkel, kérem jelezze.


Új pólók érkeztek az áruházba! Egyre több fazon és szín közül lehet választani és rendelni.


Tánciskolás versenyekről, fellépéseinkről az aktuális menüpontban mindig friss információkkal szolgálunk.

December 4-én Szentesen tánciskolás versenyen indulnak táncosaink, utána tíztánc ranglista versenyen szurkolhatunk az ország legjobbjainak.


2011. nyarán Balatonszepezden nyári tánctábort szervezünk, hamarosan jönnek a részletek, és megkezdődik az előjelentkezés.


A honlapon érdemes rendszeresen figyelni az aktuális oldalt, mert folyamatosan frissül és változik.

Üdvözlettel, Gulyás Miklós

www.gmtanc.hu


Aki nem szeretné kapni hírlevelünket, a honlapon a hírlevél menüpontban e-mail címe beírásával leiratkozhat.

Vissza

 
  Docufox Kft.  
Docufox Kft.