2018. április 24. Kedd,  György
 
   
 
Adja meg e-mail címét a hírlevélre történő fel- vagy leiratkozáshoz!


Kérjük, gépelje be ezt a 4 számjegyet:  


6. hírlevél - Karácsonyi műsor, új tanfolyamok, tánctábor (2010. december 18.)

Kedves Táncosok!

Hamarosan egy új év kezdődik, melyhez mindenkinek jó egészséget, sikereket és boldogságot kívánok!


2010. december 19-én, vasárnap 16 órától évzáró táncbemutatót rendezünk, ahol a diákok és a felnőttek kedveskednek műsorukkal vendégeinknek. Minden érdeklődőt szerettel várunk!

Az elmúlt másfél évben több, mint 40 fellépésen, illetve versenyen mutatkoztak be párosaink. Ezúton is szeretném megköszönni az aktivitást. Nagyon szép eredményeket értek el a versenyeken, és nagy sikereket a bemutatókon, így egyre több helyre hívnak vissza bennünket, és rendeszeres fellépőként számítanak ránk.

Jelentősen megváltozik januártól az órarend. Például az új felnőtt kezdő tanfolyam időpontja vasárnap délután lesz, ezzel is kedvezünk sokaknak, akiknek a hétköznap esti időpont nem volt megfelelő. A részletes órarend megtalálható itt.

2011. június 23-26-ig Balatonszepezden nyári tánctábort szervezünk.

Jelentkezési határidő a szállásfoglalás miatt: 5.000,-Ft befizetésével január 15-ig.

A tábor díja: 29.000,-Ft, mely a teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától, vasárnap ebédig, táncoktatást, strandbelépőt, bulit, kirándulást.

A tábor díját havi 5.000,-Ft-os részletekben szedem be januártól júniusig.

További részleteket az aktuális menüpontban találtok.


Ha valakinek még karácsonyi ajándék ötletre van szüksége, akkor ajánlom az áruházban megtalálható ajándékainkat, illetve egy tripla előnnyel járó ötletet: ajándékozzunk tánctanfolyamot, vagy a fenti tánctábort partnerünknek (és magunknak).


A honlapon érdemes rendszeresen figyelni az aktuális oldalt, mert folyamatosan frissül. Például az ünnepek alatti táncos televízió műsorokról találtok információkat.

Üdvözlettel, Gulyás Miklós

www.gmtanc.hu


Aki nem szeretné kapni hírlevelünket, a honlapon a hírlevél menüpontban e-mail címe beírásával leiratkozhat.

Vissza

 
  Docufox Kft.  
Docufox Kft.