2018. április 24. Kedd,  György
 
   
 
Adja meg e-mail címét a hírlevélre történő fel- vagy leiratkozáshoz!


Kérjük, gépelje be ezt a 4 számjegyet:  


4. hírlevél - Indul a tanév (2010. szeptember 01.)

Kedves Táncosok!

Boldog új évet mindenkinek! Szeptember 12-től indulnak az új tanfolyamok. Vasárnap délutánonként lesz egy új kezdő tanfolyam 13-18 éves diákoknak. 13-án hétfőn indul a szokásos felnőtt kezdő tanfolyam.


Péntekenként változatlanul a haladó csoport, szerdánként a még haladóbbak. Akik hetente 2 vagy 3 alkalommal is járnak, azoknak az őszi tagdíj 10.000,-Ft. Akik csak heti 1 este tudnak jönni, mert pl. főiskolások, azoknak 8.000,-Ft.


Új formáció tanulása és a régi gyakorlása szerdán és pénteken 21.00-21.30-ig lesz.


Szeptember 19-től vasárnap délutánonként 16-17 óráig lesz egy plusz technikai óra alkalmi tananyaggal és belépővel a fellépni vagy versenyezni vágyóknak, 500,-Ft/fő.


Igény szerint különóra lehetőség lesz vasárnap 17 órától, 2.000,-Ft/pár/óra. Itt találjátok az összesített órarendet.


Ismét lesz tánciskolás verseny Szentesen december 4-én délelőtt. Aznap délután pedig felnőtt-ifjúsági tíztánc ranglista és junior standard ranglista verseny lesz.


A Lecsófesztiválon szeretnénk lecsófőző csapatot indítani, melyhez még egy fő hiányzik, várom a jelentkezőt, de természetesen szívesen látjuk az egész klubot szurkolni, kóstolni, bulizni.


2011. nyarán Balatonszepezden nyári tánctábort szervezünk, hamarosan jönnek a részletek, és megkezdődik az előjelentkezés.


Aki a honlapon beregisztrál, azután belép és bemegy a képtárba, annak meg fog jelenni egy rejtett menüpont, a képtár klubtagoknak, ahonnan le tud tölteni néhány fotót, eredeti méretben.


A honlapon érdemes rendszeresen figyelni az aktuális oldalt, mert folyamatosan frissül.

Üdvözlettel, Gulyás Miklós www.gmtanc.hu


Aki nem szeretné kapni hírlevelünket, a honlapon a hírlevél menüpontban e-mail címe beírásával leiratkozhat.

Vissza

 
  Docufox Kft.  
Docufox Kft.