2018. április 24. Kedd,  György
 
   
 
Adja meg e-mail címét a hírlevélre történő fel- vagy leiratkozáshoz!


Kérjük, gépelje be ezt a 4 számjegyet:  


16. hírlevél - Boldog Új Évet! (2012. december 31.)

Kedves Táncosok!

Boldog Új Évet kívánok minden régi, jelenlegi és leendő táncosunknak ezzel a videóval! 

Még egy gyöngyszem, ami saját felvétel a színpad veszélyeiről itt.


Óriási érdeklődéssel és sikerrel zajlott az évzáró bemutatónk december 16-án a Vasutas Művelődési Házban. A fotók megtekintésére és megrendelésére hamarosan lehetőség lesz Sin Árpádnál. A videókat bárki megkaphatja tőlem, ha hoz a következő órára valamilyen adathordozót. Addig is egy kis ízelítő video itt és itt.


2013-tól új termekben folytatjuk az oktatást. A vasárnapi diák csoportok órái a Forma Bontó Fitnessben (Békéscsaba, Bajza utca 15/B. II.emelet), a hétköznap esti felnőtt csoportok pedig a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola (Vízmű) első emeleti dísztermében lesznek (Békéscsaba, Deák utca 6. a Református templom mellett).


2013. január 6-án indul az új év a GM Tánciskolában. A honlapon a tanfolyamok és az órarend menüpontok alatt keressétek az időbeosztást és az árakat. A diákok 3, a felnőttek 4 különböző szint közül választhatnak!


Régi táncosainknak lehetőségük van kedvezményesen meghívni új kezdőket a tanfolyamokra, melyet számukra is jelentős kedvezményekkel jutalmazunk. A részletekért érdeklődjetek. Ne feledjétek: Az emberek egyik fele táncol, a másik fele szeretne!


A diák csoportokba az új beiratkozók mellett várunk még néhány fiút, hogy kevesebbet kelljen a lányoknak szólóban táncolniuk, illetve mindenkinek jusson állandó táncpartner. A felnőtt kezdőre várjuk szólóban is az érdeklődőket, igyekszünk táncpartnert biztosítani.


A GM Tánciskola batyus farsangjának tervezett időpontja 2013. február 9.

Megjelenés kizárólag jelmezben!

A helyszín még nem ismert, de hamarosan olvasható lesz a honlapon.


Üdvözlettel, Gulyás Miklós www.gmtanc.hu


Aki nem szeretné kapni hírlevelünket, a honlapon a hírlevél menüpontban e-mail címe beírásával leiratkozhat.

Vissza

 
  Docufox Kft.  
Docufox Kft.