2018. április 24. Kedd,  György
 
   
 
Adja meg e-mail címét a hírlevélre történő fel- vagy leiratkozáshoz!


Kérjük, gépelje be ezt a 4 számjegyet:  


7. hírlevél - Farsang, tánctábor (2011. február 10.)

Kedves Táncosok!

Szenzációs farsangi batyus bulit rendezünk a Formateremben 2011. február 18-án, pénteken este 20 órától. Belépés kizárólag jelmezben, belépő: ami szemnek szájnak ingere! Teremnyitás 19 órától. Zenekar: Balog Cooper István a gyulai lemezzsonglőr. Aki kíváncsi, az előző farsang képeit megtalálja a képtárban tavaly februárnál.


A nyári tábor első turnusa (július 7-10.) megtelt, de mivel vannak még érdeklődők, újabb turnust tervezünk augusztus 4-7-ig. Az első turnus a nagyon haladóké, a másodikba azok jöhetnek, akik legalább egy kezdő tanfolyamon túl vannak. A szállásról, étteremről, kirándulásról bővebb információt a honlapról, vagy tőlem lehet beszerezni.


A nyári tábort és a március végén induló tanfolyamokat ajánlom azok figyelmébe is, akik regisztráltak a táncpartnerkeresőbe. Ha kinéznek valakit, jelentkezzenek nálam, és megadom az illető elérhetőségét.


Megvan az évzáró bál időpontja: 2011. június 18. szombat. Természetesen a Lobo Latino játszik, további részletek később. Mindenki írja be a naptárjába!


Módosítsátok az e-mail elérhetőségem, az új címem: gmtanc@gmail.com

 

Üdvözlettel, Gulyás Miklós

www.gmtanc.hu


Aki nem szeretné kapni hírlevelünket, a honlapon a hírlevél menüpontban e-mail címe beírásával leiratkozhat.

Vissza

 
  Docufox Kft.  
Docufox Kft.